Warning: Illegal string offset 'isfanpage' in /home/devlaamsefrietboetiek.nl/public_html/wp-content/plugins/fanpage-connect/fanpage-connect.php on line 148
Verse Vlaamse Frieten | De Vlaamse Frietboetiek

Posted

Verse Vlaamse Frieten

De aardappels komen vers bij ons binnen en worden door onszelf gesneden. Daarna bakken wij de frieten voor in de beste frietuurvet die verkrijgbaar is. Het vet wordt regelmatig verschoond zodat de frieten heerlijk van smaak zijn. Zeg nu zelf, verser dan vers kunnen de frieten niet zijn.

 

Leave a Comment

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>